TWUM'S' VAINA in Seraing
in de provincie Luik: wie zijn wij?

Waarom zijn we producent, importeur en verkoper van vanille uit Madagaskar geworden?

Vanille is al heel lang bekend in verschillende vormen. De potentiële markt is daarbij zeer groot, want het wordt gebruikt door zowel industriële bedrijven (voedingsmiddelen, cosmetica, et cetera) als horecaprofessionals (koks, ijsmakers, banketbakkers) en de particulier. Vanille wordt echter meestal verkocht in poedervorm of als een kunstmatig aroma. Het is moeilijker om het in de vorm van vanillestokjes te vinden, in de juiste hoeveelheid en dat tegen een eerlijke prijs.

Daarom verkopen wij in onze winkel TWUM'S' VAINA in Seraing, in de buurt van Luik, onze eigen echte vanillestokjes, geteeld volgens de biologische criteria van Madagaskar.

Onze geschiedenis
TWUM'S' VAINA à Seraing

TWUM'S' VAINA in Seraing: eerlijke verkoper van specerijen en exotische biologische voedingsmiddelen

Ons bedrijf TWUM'S' VAINA beheert de productie en import van onze eigen vanille uit Madagaskar. We werken ook samen met andere lokale producenten op het eiland van Madagaskar en in Afrikaanse landen (Centraal-Afrika, Ghana, et cetera) om u een heel assortiment van exotische producten aan te kunnen bieden. Dit is dan ook de reden waarom u in onze biologische winkel in Seraing, vlak bij Luik, vele kruiden, koffie, thee, cacao en andere biologische en natuurlijke voedingsmiddelen vindt, die allemaal tegen een schappelijke prijs worden verkocht, zowel in grote als in kleine hoeveelheden.

Kom gerust eens naar onze winkel TWUM'S' VAINA in Seraing en ontdek onze biologische voedingsmiddelen, kruiden en vanillestokjes uit Madagaskar.