De herkomst van onze producten: TWUM'S' VAINA in Seraing neemt u mee op reis.

Een wereldreis dankzij de smaken van de kruiden en de vanille van TWUM'S' VAINA

Wij stellen u voor om aan de hand van onze kruiden en onze echte vanille uit Madagaskar, met natuurlijke en echte smaken, op reis te gaan. We vertellen u alles over de geschiedenis van onze producten, waar ze vandaan komen, wie de telers zijn en wat hun knowhow is.

Onze belangrijkste troef is om direct contact te hebben met de lokale producenten van Madagaskar en Afrika, waarvan we de producten goed kennen. Door het ontmoeten van degenen die deze producten regelmatig en op traditionele wijze consumeren, doen wij veel kennis op over de cultuur, de herkomst en het gebruik van de specerijen die wij u aanbieden.

Wanneer u door de deur van onze biologische winkel TWUM'S' VAINA in Seraing komt, komt u niet alleen binnen om uitzonderlijke producten te vinden, maar ook om te ontsnappen naar verre en exotische streken, vol met smaken en aroma's.

TWUM'S' VAINA à Seraing

Profiteer van onze kennis over onze producten bij TWUM'S' VAINA

Bij elke specerij of elk voedingsmiddel dat wij aanbieden, adviseren wij u over het gebruik ervan. De intense kruidnagel kan aan bijna elk gerecht iets toevoegen. Komijn, dat licht pikant is, is een heerlijke toevoeging aan uw groenten. Kurkuma, met zijn saffraangele kleur, kleurt uw gevogelte, rijst en aardappelen. Combava, met de smaak van citroengras, koriander, citroen en gember, geeft een heerlijk lichte smaak aan uw hartige of zoete gerechten. We zouden er urenlang over kunnen praten!

Kom binnen bij TWUM'S' VAINA in Seraing, het land van de smaken en aroma's. Maak gebruik van ons advies om uw specerijen te kiezen!