TWUM'S' VAINA in Seraing :
ons aanbod van vanille en specerijen tegen de beste prijs

Goedkope vanillestokjes bij TWUM'S' VAINA in Seraing

Restaurant, ijssalon, banketbakker, bent u op zoek naar vanillestokjes uit Madagaskar met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding in de provincie Luik? Plaats dan uw bestelling bij onze winkel in Seraing. Dankzij onze expertise biedt TWUM'S' VAINA u aroma's aan die geschikt zijn voor alle soorten producten, waaronder desserts, ijsjes, yoghurt, drankjes en cosmetica.

Onze baas, meneer Twum, kweekt, oogst en importeert zelf de vanillestokjes uit Madagaskar. Wij kunnen u dus vanille van uitstekende kwaliteit garanderen, en dit tegen de beste prijs, want het komt rechtstreeks van onze boerderijen. Wij maken geen gebruik van tussenpersonen. Onze echte vanille uit Madagaskar wordt aangeboden in de vorm van stokjes van 12 tot 22 cm, ongesplitst, maar ook als vloeibaar extract of poeder.

TWUM'S' VAINA à Seraing

Groot- en detailhandel in vanille en specerijen in de buurt van Luik

Onze winkel TWUM'S' VAINA, gevestigd in Seraing, richt zich zowel op professionals als op particulieren. Zo kunt u exotische producten kopen in grote of juist kleine hoeveelheden. Welke hoeveelheid u ook wenst, u koopt uw vanille en kruiden tegen de beste prijs. Wij kopen rechtstreeks bij lokale producenten, met respect voor de biologische en traditionele landbouw, om u de eerlijkste prijzen te kunnen garanderen. Tot op heden is de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding van onze producten ongeëvenaard door onze concurrenten.

Bijzondere kwaliteit voor een lage prijs. Profiteer van het voordeel van onze exotische producten bij TWUM'S' VAINA in Seraing. Vraag ons naar onze prijzen en u zult overtuigd zijn.