TWUM'S' VAINA in Seraing: het beste van vanille en specerijen

Het beste van onze producten: echte vanille uit Madagaskar

Onze echte vanille uit Madagaskar is de ster van onze tropische producten. Van baby’s tot senioren, iedereen geniet ervan. Het wordt gebruikt in de samenstelling van vele gerechten, waaronder yoghurt, crèmes, chocolade, jam, taarten, snoepjes, ijs en oliën.

Wij verkopen onze eigen vanille in zowel grote als kleine hoeveelheden aan professionals en particulieren. Het product wordt door ons gekweekt en geïmporteerd, en verkocht in onze biologische winkel TWUM'S' VAINA in Seraing.

Wij bieden u de vanille aan in de vorm van ongesplitste stokjes van 12 tot 22 cm, in vloeibaar extract en in poedervorm. Als fijnproevers van dit uitzonderlijke product adviseren wij u graag over het gebruik ervan.

Aarzel niet om ons te komen bezoeken en een bestelling te plaatsen. Wij kunnen leveren in de hele provincie Luik.

Ons aanbod
TWUM'S' VAINA à Seraing

Onze kruiden van hoge kwaliteit, biologisch, lokaal en afkomstig van de eerlijke handel

Naast de vanille van Madagaskar hebben wij voor u ook de beste kruiden geselecteerd waarmee u uw gerechten smaak geeft, op een subtiele of pittige manier, geheel naar uw eigen wensen. Wij werken nauw samen met producenten in Madagaskar, Centraal-Afrika, Ghana, et cetera. Wees gerust, wij controleren of deze producenten hun kruiden en specerijen op een biologische manier telen, met personeel dat een eerlijk salaris ontvangt.

Onder onze beste biologische kruiden vindt u in onze winkel voor exotische producten kurkuma, curry, kaneelstokjes, diverse pepers, masala, et cetera.

Vind het beste van onze exotische producten in onze biologische winkel TWUM'S' VAINA in Seraing.