Echte vanille uit Madagaskar: de beloften van TWUM'S' VAINA in Seraing

TWUM'S' VAINA, onze lokale, ethische en biologische productie

Bij TWUM'S' VAINA in Seraing zetten we ons in om professionals en particulieren in de provincie Luik te voorzien van eerlijk geteelde vanille voor hun restaurants, ijssalons en desserts. Wij hebben onze eigen plantages in Madagaskar. Ter plaatse zorgen wij voor de teelt en oogst van echte, natuurlijke en ethische vanille uit Madagaskar. Wij zorgen ook voor de import en verkoop van onze geproduceerde vanille. Zo garanderen wij u een vanillestokje van hoogwaardige kwaliteit. Wij helpen u graag door u te adviseren over het gebruik ervan in uw gerechten en culinaire bereidingen. Plaats uw bestelling en wij leveren uw producten.

Bij TWUM'S' VAINA in Seraing verkopen we eerlijke producten

Voor de bevoorrading van onze biologische winkel, gevestigd in Seraing, staan we in direct contact met lokale producenten uit Centraal Afrika, Ghana, et cetera. Zo garanderen we dat de natuurlijke en ambachtelijke producten die we verkopen afkomstig zijn van de traditionele productie, met respect voor de biologische landbouw en met een eerlijk salaris voor de producent of boer.

Bij ons vindt u vanillestokjes uit Madagaskar die in grote aantallen worden verkocht aan restaurants, ijssalons, banketbakkers en professionals uit de horeca. Om uw verzameling smaakmakers compleet te maken, bieden wij ook verschillende kruiden aan zoals kurkuma, curry, komijn, masala, verschillende soorten peper, et cetera. Kom ook onze Afrikaanse ambachtelijke producten ontdekken zoals tafelkleden, stoffen en tassen.

Bestel uw echte vanille uit Madagaskar en uw kruiden bij TWUM'S' VAINA in Seraing.